Christmas is not a time nor a season, but a state of mind. To cherish peace and goodwill, to be plenteous in mercy, is to have the real spirit of Christmas.”

Anul acesta mi-am propus ca de sarbatori sa daruiesc. Sa daruiesc pe langa lucruri materiale, zambete, iubire,intelegere si ATENTIE. Am scris atentie cu majuscule pentru ca asta e cel mai dificil de oferit. Suntem cuprinsi de un soi de egoism fiecare si uitam ca tot ce ne dorim noi, poate, isi doresc si cei apropiati noua.

O sa-mi ofer toata atentia si iubirea intr-un cerc restrans, pentru cei care ii simt alaturi de mine in fiecare moment. Ei merita toata aprecierea mea iar acesta este momentul cel mai potrivit. Rochia pe care am ales sa o port este si ea in sine, un cadou. Mereu mi-am dorit una in acest stil, bandage iar faptul ca este rosie, a venit ca un plus.

Eram intr-un moment de oarecare dezamagire atunci cand am primit rochia. Mergeam acasa cu Andra de la o petrecere, noi locuind relativ aproape. Mi-a spus “hai sa treci sa-ti dau rochia rosie bandage care ti-a placut asa mult”. Bineinteles ca nu am primit doar rochia ci si un ruj foarte dragut. Inevitatbil acel sentiment de tristete a disparut si zambetul a inceput sa mi se vada pe fata. Atunci am realizat ca sta in puterea noastra, ca oameni, sa-i facem fericiti sau tristi pe cei din jurul nostru. Intr-o singura seara, doua persoane diferite, mi-au dat doua sentimente diferite.

[Andra, multumesc pentru tot si doar pentru asta. Esti cel mai cald om de pe acest pamant si te apreciez enorm.]

Asta o sa port eu in ziua de Craciun. Am facut un overall negru, pentru a-mi tine de cald. Am pastrat rochia si rujul in culoarea rosie iar restul  simplu si lejer. In prima zi o sa stau acasa, cu familia mea, o sa desfacem cadourile si o sa avem un pranz linistit. Pana acum nu m-am implicat niciodata in organizarea sarbatorilor insa acum sunt decisa sa-mi aduc contributia si amprenta personala, care se dezvolta si se contureaza in fiecare zi.

Pentru restul zilelor o sa aleg probabil o portie de paste sau sushi la Gazetto Cafe. Un martini bianco si multe rasete. Gazetto este locul in care merg constant. Imi place atmosfera linistita, decorul glam si personalul amabil, fara exceptie. Cred ca ma reprezinta oarecum acest sushi boutique. Nu cred ca ma reprezinta genul traditional asa ca o sa fac ce-mi place si o sa srabatoresc in stilul meu.

Let’s cherish every moment of Christmas!

Love,

Locatie: Gazetto Cafe

Fotograf: Radu Alin

Rochie: Andra H.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *