Aseara a fost deschiderea Cinema City in Galati. Evenimentul din punctul meu de vedere se incadreaza la categoria “reusit”. Debutul a fost conferinta de presa cu usile inchise unde invitatii au avut ocazia sa afle raspunsul unor intrebari legate de bugete, investitii sau viziunea Cinema City pe urmatorii ani. Cand am ajuns eu, cu jumatate de ora delay(me sorry), pe ecranul imens din sala 3 era afisata o harta cu toate locatiile Cinema City. A urmat un debate legat de cum isi aleg filmele, ca la final sa vizionam  cateva trailere.

La party am stat cam doua ore, in care invitatii au putut socializa, asculta muzica live(de Andrei Leonte&band), gusta aperitive sau un pahar de sampanie. Trebuie sa recunosc ca ma asteptam la un eveniment cu impact, organizat in detaliu si chiar asa a fost, multumita celor de la RAN Events. Multumesc Adrianei pentru toate raspunsurile rapide si comunicarea eficienta dinainte de event.

Ne puteam alege orice film din cele prezentate insa dinainte am stiut ca vreau sa vad HAWAII, o productie romaneasca cu Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr,Cristina Flutur si personaj episodic ..Codin Maticiuc, care de altfel fost prezent la premiera, la Galati.

Hawaii este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Cred ca perioada comunismului a fost una marcanta insa acest film contureaza intr-un mod exceptional ingradirea si neputinta. In timpul filmului cat si dupa m-au incercat sentimente de fericire si recunostinta pentru tot ce traiesc astazi, intr-o lume libera, care poate sa faca ce vrea, sa spuna ce vrea,sa manance ce vrea, sa se imbrace cum vrea si nu in ultimul rand sa devina ce vrea. Eu o sa aleg sa fiu mai buna pentru mine, tot ce ne lipseste este motivatia si putina sclipire.

Hawaii este un must si chiar o sa-l revad curand impreuna cu toata familia.

Ce am purtat? Rochia blazer de la ZARA in soft pink, cizme over the knee de la POEMA. Cerceii cu perle, cat-eyes si zambetul nu mi-au lipsit.

Multumesc:

RAN Events si Cinema City Romania pentru invitatie

Alin Radu pentru poze

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *