Vineri, 10 noiembrie.

Duminica am fost in Iasi. M-am plimbat pe strazile lui si m-am simtit ca acasa. Vreme perfecta de toamna, asa cum imi place. Nu-mi planuisem nimic pentru weekend insa a fost unul dintre cele mai fun din ultimul timp. Din “doar un pahar de vin la Daily si apoi acasa la somn” s-a tranformat in distractie pana la 6 dimineata la Union Jack cu #Partydul Kiss Fm.

Am reusit sa-mi port pantalonii de culoare rosie cu volane de la ZARA in sfarsit. Stii, cand iti doresti ceva se intampla nu? Mi-am dorit pantalonii astia insa am zis ca nu merita 300 de lei. Insa in cele din urma au ajuns in garderoba mea. I-am primit cadou de la un om drag mie. Mereu am zis ca sunt extrem de norocoasa prin faptul ca am in viata mea cei mai buni oameni, care ma sustin si ma accepta. Ma ajuta si ma fac foarte fericita. In acest moment al vietii mele sunt recunoascatoare pentru tot ce mi se intampla si pentru ca am parte de multe oportunitati. In fiecare zi am sanse nenumarate. E vorba de perceptia mea. De faptul ca vad fiecare esec ca pe ocazie de a ma schimba si de a face altceva mai bun si de a ma focusa pe ce conteaza cu adevarat.

Revenind la tinuta, am vrut sa ma simt bine dar tot odata sa ma reprezinte si sa reprezinte locul in care am ales sa merg. Nu sofisticat insa cu acel ceva. Asa cum este orasul Iasi in viziunea mea. Nu-i la fel ca restul insa nu epateaza.

  Helanca gri, geaca din piele pe varianta neagra de la H&M, pantaloni si pantofi ZARA, geanta Guess. 

Ruj rosu boysnberrys de pe makeupshop.ro 

Buna dispozitie a fost asigurata de PallasMall

more is yet to come

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *