Incep ziua in graba. Stiu ca am o lista mare de task-uri pe care nu le voi rezolva astazi. Ma calmez. Ii trimit unui prieten un mesaj de la multi ani, dupa ce-l scriu arunc o privire peste, raman pret de 30 de secunde fara niciun gand, blocata. Imi spun”ar fi bine sa faci si tu ce-i urezi lui” si trimit. Am inserat un citat, care mi-a venit de nicaieri in minte “you only have one life but if you do it right once is enough”, ma aprob singura ca asa este si imi fac aceeasi promisiune ca de fiecare data. Ca o sa traiesc fiecare zi la maximum si ca o sa ma bucur de tot ce apare in cale, bun sau rau. Ca o sa ma focusez doar pe ce imi doresc sa fac si ca nimic(a se citi nimeni)nu o sa ma opreasca.

Invat sa-mi dozez energia si timpul. Sa fie o balanta in tot. Duminica m-am trezit, mi-am baut cafeaua pe cateva acorduri de la Joe Bonamassa, melodia I’ll take care of you. Apoi m-am compus o tinuta de toamna, pe stilul parizian si am iesit la pastele de duminica cu o prietena buna. Am ajuns la concluzia ca timpul este extrem de limitat. Ieri nu exista, maine nu exista, fizic. Insa azi, da! Am renuntat la iesiri in companii care nu ma implineau intelectual, moral sau nu consideram ca am investit timpul calitativ. Am renuntat si inca renunt la multe lucruri, ganduri si dorinte. Chiar cred ca o viata simpla insa cu stralucirea necesara la momentul potrivit e calea spre fericire, dar aia sincera, ca atunci cand oferi un cadou. E o multumire sufleteasca foarte sincera, nu?

Deci, duminica, toamna, paste si companie placuta. EPIC(dar nu ala din Timisoara). Despre tinuta, nimic sofisticat, as spune #effortless. Am folosit hainele mele din dulap, am facut doar o investitie de creativitate. Pulover in dungi no name, o pereche de jeans blue ciel pentu a-mi tine de cald, blazer oversize de la womanfashion.ro, primit de ei pentru un review, cizmele sunt o piesa statement si pot sa spun asul din maneca, de la H&M. Sunt placut surprinsa, bravo H&M. Poseta e de la POEMA, si ca sa fac o marturisire, poseta asta e cumparata din primul meu salariu, de acum 3 ani, avem o relatie de iubire.

Mereu am declarat in stanga si dreapta ca luna octombrie e luna mea. E preferata mea. Sentimentele ce ma incearca toamna nu pot fi transpuse in cuvinte .. dar pot fi conturate in fapte. Be good and good will follow.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *