Daca am invatat ceva vara asta este faptul ca trebuie sa-mi ascult intuitia. Sa ocolesc zambind tot ce aud in stanga sau in dreapta si sa am incredere in ce-mi spune inima. Dese ori tindem sa actionam rational si sa ignoram multe semne insa probabil cea mai dreapta solutie pentru orice este “inauntru”.

Termenul de “corect” este cel mai subiectiv lucru din lume. Fericirea mea consta intr-o constiinta impacata, un suflet fara regrete si libertate absoluta. Si cand ma refer la absolut asta nu include gandul de rebeliune, ci libera sa actionez dupa cateva reguli proprii.

“I will always follow the call, of the disco ball” 

Am facut o serie de poze la @55pub , un local nou in oras cu un stil ce aduce spre JAZZ. Este cozy si nu impune nicio rigoare pentru dress code. Efectiv te duci sa ai parte de cateva momente de liniste si mancare buna.

Am purtat pantaloni flare no name, o camasa deconstructed ZARA, si un sacou oversize de la womanfashion.ro   . Acum ca a venit toamna, si stiu ca am precizat ca e anotimpul meu preferat, avem nevoie de cat mai multe sacouri si jachete, va invit sa urmariti noua lor colectie pe site.

Am vrut sa integrez in decor paietele si stralucirea lor insa sa pastrez totul intr-o nota sobra si eleganta-fancy.

Multumesc:

@55pub

@womanfashion.ro

@Radu Alin pentru poze

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *