Atat eu cat si familia mea suntem fani ai bauturilor cu extract de aloe, mai ales vara. E o senzatie racoritoare si benefica pentru corp avand in vedere ca suntem hidratati intens. Trebuie sa recunosc ca initial am avut o reticenta in a consuma bauturi cu extract de aloe avand in vedere toate cremele si gelurile de dus din mediul comercial cu acest “tip de extract”. Pun in ghilimele deoarece nu cred ca vreun produs din supermarket contine mai mult de 1% aloe. Cu siguranta efecte exista insa trebuie ales cu grija locul din care cumparati astfel de produse.

LR ofera o gama larga atat de cosmetice cat si de geluri de baut cu un concentrat mare de aloe. Vorba aia, firma germana, nu te pui cu ea. Si da, pot sa spun despre creme ca sunt geniale pentru toate tipurile de ten. Al meu este uscat cu tenta de ingrasare, al mamei este normal spre gras si folosim acelasi tip de crema. Efectele se pliaza exact pe ce avem nevoie. Gelurile de baut au o concentratie de peste 30% aloe pura, ceea ce tripleaza efectele asupra organismului, iar aloe amestecat cu piersica nu pot sa va descriu in cuvinte gustul.

Acum pe site-ul celor de la LR gasiti promotii masive din fiecare categorie, va las link aici sa va documentati.

Recent mi-am comandat setul de creme, una pentru noapte cu efect de regenerare pentru mama si una de zi pentru hidratare intensa. Momentan le testez insa pot sa spun ca imi place efectul, mai ales pentru baza de makeup, fiind putin lipicioasa. Setul a fost 139 lei si mi se pare o afacere buna 🙂

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *