Click 

Am pozat ieri hibridul rochie-camasa de la womanfashion.ro. Mi-a placut printul army si felul in care “se vede” pe corp. A fost love at the first sight.

Am acceptat sa colaborez cu echipa lor din doua motive: primul este UX, adica user experience. Am observat magazine online cu preturi destul de mari insa vorbind din postura de client mi se pare destul de ciudat sa cumpar un produs de care nu sunt sigura ca-mi vine bine sau ca are calitatea promisa la un pret de 3 ori mai mare fata de un magazin fizic, si crede-ma ca imi petrec timp destul in ambele ca sa pot afirma asta.

Deci preturi decente, bifat.

Echipa foarte draguta si amabila. Deci al doilea motiv: suport si custumor service bine pus la punct. E ceva pe care eu apreciez chiar mult. Stiu ca pentru orice intrebare mi s-a raspuns in timp util.

Si rochia arata super bine! Poti vedea in pozele de mai jos.

Pentru un magazin de haine online este important si aspectul paginii. Daca nu as lucra in online probabil nu as fi atat de atenta la detalii. E usor sa-i dai de capat si arata frumos, cu tot ce este esential &promo chiar in prima pagina.

 

THE LOOK:

www.womanfashion.ro DRESS

depurtat.ro SHOES

vintage BAG

foto: Radu Alin 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *