Imi doream sa ajung la mare, adica, imi doream sa ajung la Bacaro, in port. Sa mananc ceva cu specific si sa ma bucur de cateva momente de liniste dupa furtuna.

Cred ca toata lumea care ma cunoaste imi stia dorinta: VREAU SA AJUNG LA BACARO! Inca de anul trecut, de cand o aveam colega de birou pe mirifica Oana C (you still the best darling)..si uite ca dupa un an de amanari si vreo 2 de cand ii urmaresc pe instagram le-am calcat pragul terasei. A fost exact cum ma asteptam: o panorama de vis, mancarea exceptionala si de bautura nu mai zic.

Am bifat Bacaro Port insa am bifat si degustarea de vin GRAMMA, supranumit si vinul conversatiei. Deci, tagliatelle cu fructe de mare cu vin roze Gramma si marea in fata, spatele si stanga mea.

Locatia e dincolo de cuvinte.

E perfecta!

o gasesti pe facebook: Bacaro Port

 

Dincolo de Bacaro, am ales sa fiu super lejer imbracata..nu se vede in poza insa eram plina de nisip insa chiar nu-mi pasa. Tot ce conta era momentul..Totusi am ales o bluza de la Abelle volane care adauga ceva savuros si cochet traditionalilor pantaloni scurti din denim. Pentru pranzul de la Bacaro am ales sa ma accesorizez cu niste cercei din ciucuri cu un detaliu din perla si ochelari de soare cat eyes de la POEMA.

Am ales de data asta sa renunt la makeup de tot, am folosit doar o crema cu protectie solara 20 si hidratanta in acelasi timp, de la LR Romania.  Am avut experiente foarte neplacute care mi-au stricat efectiv vacantele iar acum am grija sa-mi aleg cea mai buna crema SPF. Daca nu este cea de la Avene, aleg mereu LR Romanaia. Nu neglija nici tu acest aspect, trust me 😉

Bacaro Port 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *