Saptamana trecuta m-am reintors la sala, la One Gym. Mi-am schimbat personal trainer-ul, acum o am pe Nicoleta, cel mai nou antrenor de la One. Prima sedinta a fost asa cum ma asteptam, am avut impresia ca o stiu de mult timp si a intuit exact unde vreau sa ajung cu toate antrenamentele.

Am ajuns la sala cu un singur gand in minte (doua) “picioare si fund”. Asta imi doresc sa lucrez cel mai mult, bineinteles, ca orice fata.

Ziua mea a fost una destul de linistita- trezit la 7, plecat de acasa sa rezolv una alta pana  sa ajung  la birou. La 6 am ajuns la sala, unde ma astepta Nicoleta cu un zambet larg. Am inceput cu banda pentru incalzire apoi exercitiile efectiv. Am pus evident intrebari multe, pentru ca asta e unul dintre motivele pentru care este diferit sa te antrenezi cu cineva care te ghideaza la orice miscare.

Stii ca de multe ori ai spus:”As vrea sa ma duc la sala dar nu am cu cine!” sau “Singur clar nu ma duc!”, nu esti singur crede-ma..esti inconjurat de multi antrenori si cu siguranta o sa te ajute daca le ceri asta. Cu personal trainer e ca si cum stai cu un prieten, care te motiveaza, te critica, te impinge de la spate, te intreaba daca ai mancat corect, te pune sa respiri, sa bei apa smd.

Eu personal nu beau apa multa si asta e un minus cand te duci la sala. Sunt in perioada in care ma fortez sa beau un minimum de 1L pe zi ..adunat. Am aflat in schimb ca e bine sa bei cafea inainte de antrenament pentru ca iti da un boom de energie, me super happy.

Dupa o luna de pauza, antrenamentul de saptamana trecuta mi-a dovedit iar ca singurul mod prin care ma pot deconecta cu adevarat este sportul. Am avut intr-adevar febra musculara insa era o senzatie placuta, stiam ca durerea este temporara insa ce lucrez o sa-mi aduca multe beneficii pe o durata lunga de timp si pana la urma NO PAIN, NO GAIN, nu? 

Sportul ajuta sa rezisti la stres,  efort,  socuri emotionale …si fara indoiala creste considerabil increderea in sine.

Nu trebuie sa ma crezi pe mine, te astept sa te convingi singur !

Thanks to One Gym Galati team

Thanks to Nicoleta PT

#bodygoals 

#tasteofglamour

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *