Trebuie sa recunosc ca am un program incarcat si extrem  solicitant iar majoritatea timpului o petrec in fata calculatorului, asta ma face sa-mi doresc cat mai multe “evadari”, programe de nutritie sau de sport care sa compenseze cat de cat aceasta rutina nebuna (care imi place).

Am inteles ca mersul la sala este ca o educatie ce vine in timp, cu multa vointa si ambitie. Da, stiu, este mai bine sa dormi pana la 10, sa te duci la job vreo 8 ore, sa te intorci seara si sa stai pe facebook inca vreo doua inainte sa te trantesti “rupt de oboseala (in mintea ta)” in pat.  Dar ce ar fi daca ti-ai dedica tie o ora o data la doua zile ? Ce ar fi daca te-ai rupe de tot si ti-ai relaxa toti muschii corpului si bineinteles ai mintii, la o sala de sport, ascultand muzica ta preferata? you can, trust me

La OneGym am putut incerca asta. Am postat despre prima mea ora cu un antrenor personal, acum va spun cum au fost urmatoarele.

Desi mi s-a explicat ce trebuie sa mananc, cat trebuie sa dorm, nu am respectat (bad me). M-am epuizat si nu a fost tocmai bine pentru organismul meu, m-am bucurat sa o stiu pe Mirela- antrenor personal One Gym, aproape de mine. Obiectivul meu principal era sa-mi imbunatatesc postura, o problema pe care o regasesc frecvent la persoanele ce lucreaza mult la birou si pentru asta mi s-a propus un program ce include exercitii speciale pentru spate.

Vorbeam de nutritie si de cat de important este ce mananci inainte sa te duci la sala. NICIODATA dar NICIODATA  sa nu te duci la sala dupa ce ai mancat “doar o salata”, ca mine. Am ars caloriile din salata din primele 5 minute de banda insa mi-am invatat lectia si acum incerc sa-mi schimb alimentatia in asa fel incat sa-mi pot efectua cu succes exercitiile la One Gym si sa-mi indeplinesc obiectivele stabilite impreuna cu antrenorul personal.

Experienta de la sala m-a ajutat sa constientizez ca trebuie sa ma imbunatatesc, ca trebuie sa lucrez mult pana sa ajung acolo unde imi doresc si ca fara munca, multa munca si implicit determinare, nu voi ajunge prea departe. Faptul ca incerc, ca imi doresc si ca fac tot ce pot sa reusesc ma motiveaza indeajuns incat sa ma trezesc dimineata si sa spun ca nu vreau sa-mi irosesc nici macar un moment.

Vreau sa traiesc din plin fara ezitare si indiferent de cat de greu pare stiu ca pot mai mult de atat!  

Un alt lucru pe care l-am descoperit la sala de sport este nivelul meu de concentrare si determinare, cat de flexibila atat fizic cat si psihic sunt si cat pot sa duc 🙂

Indiferent daca vrei sa ai un stil de viata frumos, sa slabesti sau pur si simplu nu vrei sa-ti petreci dupa-amiaza in casa singur, te invit sa accesezi site-ul celor de la One Gym aici si  sa descoperi singur programele lor, sunt absolut convisa ca vei gasi ceva sa ti se potriveasca ! Come and join me ..

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *