Am inceput de luna asta sa scriu. Mult. Unul dintre obiective este sa recuperez timpul in care nu am reusit sa ma concentrez pe nimic. Poate o sa dedic cateva articole acestui subiect anume: anxietatea. Este un subiect destul de sensibil si variat. Internetul este plin de informatii insa niciuna valida, crede-ma.

 

Din luna aprilie, am rubrica mea de styling pe FAMOST, o rubrica denumita sugestiv “SO GLAM”. Aici am mana libera sa fiu creativa si sa imi dau cu parerea despre ce consider eu a fi puncte cheie in a stiliza o tinuta sau a asorta un makeup.

3 pagini sunt cu mine, despre mine si despre ce gandesc eu. E placut sa-ti vezi ideile, cele bine ascunse in imaginatie, intr-un colt levitand, pe foaie alba. Imi da un impuls sa indraznesc mai mult si sa fiu creativa.

Asa cum am scris si in revista, subliniez diferenta dintre RETRO si VINTAGE si explic de ce am ales tinuta din poze.

Am respectat un trend al anilor 70-80, cel cu pantaloni flare pe care i-am vazut in majoritatea colectiilor de vara. Eu ii am pe varianta neagra si doar cu o tenta de flare. Am vrut sa pastrez o linie fina intre feminin si masculin, nerespectand anumite proportii si evitand tot odata materialele mulate.

Acesta idee de sexy glam poate fi transmisa doar cu hainele potrivite iar asta nu implica sa ne dezvaluim formele ci poate sa ne lasam putin mister in jurul nostru: oare ce-o fi dincolo?

Sa incep de jos in sus: pantaloni flare, linie simpla. Camasa cu dungi din matase, suflecata la maneci. Ideea mea de a adauga o subtire curea in mijloc a cazut. Am vrut sa las matasea fluida sa-mi curga pe langa corp.

Accesorii simple: geanta rosie, cerceii cu ciucuri primiti cadou de la Miha, ceas si bratara PANDORA.

La nivel de makeup a fost: ready in 10 minutes. Un fond de ten lejer, cat-eyes si ruj, musai rosu. Parul prins la spate, sleek si usor cu un aspect wet.

Asadar, va astept sa-mi urmariti articolul pe revista FAMOST in fiecare luna de acum inainte. Si ca o paranteza, mi-am vazut articolul la numarul 23. Sunt nascuta intr-o zi de 23 februarie. Oare are ceva legatura cu asta? Karma is working?

Love,

Cris

 

CAMASA: POEMA | PANTALONI: ZARA | GEANTA: POEMA | BRATARA: PANDORA |CEAS:FOSSIL

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *