Imi place sa cred ca nu exista lucruri demodate (in afara de blugii cu talia joasa) iar papionul cu siguranta va adauga o nota diferita cu fiecare ocazie. Sunt fun si se pot combina atat cu ceva super elegant pentru o zi de birou, o conferinta de business sau pur si simplu la o camasa casual pentru un party.

Tipul de papion fundita se pot atasa atat hainelor cat si gentilor, esarfelor sau chiar pantofilor, de ce nu.

Am purtat si eu in numeroase randuri papion iar singurul loc in care am gasit ceva pe placul meu a fost la Atelier Boemia. 

Avand destul de multe cunostinte si prieteni, mai tot timpul sunt in cautarea cadoului perfect. Asa ca apelez cu incredere la Atelier Boemia pentru un cadou interesant si sofisticat. Sectiunea pentru copii este absolut incantatoare, iar serviciile de personalizare sunt punctul forte al acestui atelier.  Cum ar fi ca toata familia sa se diferentieze printr-un accesoriu custom? Creativ si foarte chic, spun eu.

Singurele mele papioane in acest moment sunt create de Ana si le port cu incredere, de fiecare data.

Accesoriile, sunt mereu in trend, tot ce conteaza este modul in care sunt asortate si combinate. Funditele ne duc cu gandul imediat la un aer super “girly” si boem, feminin si sofisticat.

Atelier Boemia are o sectiune si pentru voi, domnilor !

Imi doresc sa se reinventeze acest tip de accesoriu si sa fie integrat mai des in tinute, potential este, clar !

IMG_5324

IMG_5306

IMG_5335

IMG_5321

 

IMG_5303

O U T F I T:

CAMASA: ABelle | FUSTA: POEMA | PAPION: ATELIER BOEMIA | PANTOFI: MARELBO

LOVE,

CRIS

kiss-mark-isolated

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *