Poate ai auzit despre celebrele rujuri mate de la Sleek, Boys’n’Berrys rezistente la transfer.

Sunt o mare fana a lor inca din primavara cand mi-am comandat prima mea nuanta: Silhouette. Un maro destul de inchis dar care se potriveste perfect cu pielea mea alba. Este foarte rezistent la transfer, poate dura ore intregi fara niciun retus. Partea ciudata cu el este ca, aplicat in doua straturi isi pierde din rezistenta, poate datorita consistentei, pentru ca este destul de dens. Sunt foarte multumita si incantata de rezultat de fiecare data cand il aleg. Si pentru mine acum este un must have, nu doar rujul, ci nuanta.

A doua nuanta pe care am vrut sa o incerc, mai ales acum iarna, a fost un rosu intens numit Vampirella insa am ajuns la Red Sonja, o nuanta de red clasic. Este foarte frumos insa mi se pare ca nu are o rezistenta asa buna ca primul ruj.

Ultimul Boys’n’Berrys achizitionat a fost o nuanta de corai/portocaliu/rosu deschis, numit PIXIE . Am fost putin reticenta fata de culoare, pentru ca nu este stilul meu insa am spus ca este ok pentru vara. Totusi l-am purtat de curiozitate intr-o seara cu fetele. Culoarea este draguta insa am ramas uimita sa vad ca este mult mai lichid decat restul si ca are nevoie de reaplicare. Rezistenta este buna insa difera de primele doua.

In mare sunt rujuri cu o calitate superioara, care rezista si arata bine.

Astept sa-mi spuneti si parerea voastra despre #Boys’n’Berrys!

Hug,

Cris

kiss-mark-isolated

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *