Citeste! Informeaza-te ! Descopera!  Cheia e la tine, fara indoiala.

Sunt momente in care pur si simplu te intrebi “ok, si eu ce fac acum? “. O stare de neliniste iti cuprinde tot corpul si brusc apare teama. Dar teama de ce? Teama de esec? Teama ca nu totul va fi cum ti-ai propus? Teama ca vei fi respins de cineva de la care ai asteptari ? Daca stam cu teama ca vom strica totul oare in acel moment nu stricam totul intr-adevar?

Lucrurile sunt foarte simple cateodata insa noi le complicam, cu mintea, cu gandurile. Stiu ce zici acum, nimeni nu a fost invatat, nimeni nu a stiut ce atitudine sa abordeze intr-un anumit moment din viata. Si e perfect normal insa cititul te ajuta sa-ti descoperi calitatile, defectele si intentiile prin intermediul altor povesti de viata, independenta de a ta. How cool is that?

Recunosc faptul ca nu am avut mereu incredere in cartile motivationale dar apoi m-am indragostit. M-au ajutat sa trec peste situatii, cand voiam doar sa fiu doar cu mine si sa-mi gasesc singura raspunsuri. Pana la urma mereu zic, altcineva poate sa stie mai bine decat mine ce simt sau ce vreau ? Altcineva e capabil sa ma sfatuiasca cum sa-mi scriu povestea? Eu nu pot sa fac asta singura?

fda2f280fd2be5afe0dfa60cc66bb6ba

Orice s-ar intampla, trebuie sa ne asumam bune sau rele, consecintele. Asta e viata, mereu va fi principiul cauza-efect si nu invers. Va fi de la general la particular, daca e sa gandim sub dogmele logicii.

Experimenteaza! Daca mereu ti-ai dorit sa faci ceva ma intreb de ce nu ai luat taurul de coarne si te-ai avantat in lupta. O sa suferi, zici! Nu esti capabil, tot tu zici! Nu, nu la suprafata.. ci in interior. Caci asta ne macina, bata-l vina.

GO FOR IT !

you only live once

remember?

Descopera viata asa cum este ea. Cu bune si rele. Binele ne plafoneaza, raul ne ambitioneaza. Orice ar fi, am o veste buna si una rea.

Vestea buna:toate trec

Vestea rea:toate trec

Invata sa te ai pe tine, in tot ce faci. Invata sa nu te pierzi pe drum, orice ar fi. Invata sa ramai constant si sa crezi in tine. Citeste orice si despre orice: dragoste, politica, afaceri, despre oameni de succes, drame, calatorii.. o sa te regasesti macar putin in toate si Universul tau se va schimba incet dar sigur.

think outside the box, but whats in the box?

Love,

C

kiss-mark-isolated

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *