Parfumul este pe departe cel mai important “accesoriu” pentru o femeie. Si pentru barbati bineinteles, doar ca noi, partea frumoasa a lumii, avem nevoie constant sa fim apreciate pentru tinute, accesorii, makeup si PARFUM.

Inca din Egiptul Antic , de cand a aparut acest amestec de uleiuri si mirodenii pentru a ne infrumuseta viata, s-au dezvoltat industrii si brand-uri de renume, ce au ca emblema un anumit miros.

Stim cu totii celebrul si consacratul Chanel No. 5, care din punctul meu de vedere a devenit foarte comercial si fara eleganta.

Fiecare casa de moda, apare in fiecare an cu cate un nou parfum sau o re-stilizare. Fiecare celebritate are propiul parfum, de la Kim Kardashian, Lady Gaga (iar Gaga are un super parfum) pana la Bruce Willis. 

Parfumul meu de suflet, la care nu pot renunta este de la KENZO “Jeu D’Amour”.

 “The essence of femininity, a concentrate of sensuality, this gourmand floral fragrance explores all the facets of the game of love. Tea, Mandarin and Pomegranate set the mood, Tuberose and Freesia sign an ultra-feminine floral heart over a sensual base of Sandalwood and Musks.” (sursa).

Imi place totul la acest parfum, de la esenta, felul cum se pastreaza in haine si par pana la design-ul sticlei.

kjm_packshot_edp_480x720

In afara de cel KENZO , am cateva parfumuri pe care le folosesc mai rar, dar simt ca ma reprezinta si sunt o buna alternativa  pentru zilele in care vreau altceva.

Moschino Fresh

mfc-s

GIVENCHY PLAY

65247w

KAROLINA BY KAROLINA KURKOVA

karolina-by-karolina-kurkova-edp_30100

www.lr-romania.ro

CK IN2U

f2d_800

Pe final o sa va spun ce parfum imi doresc si cred ca ar fi o investitie buna:

the one and only

TOM FORD BLACK ORCHID

tom-ford-black-orchid-perfume-review-photos-notes

Kisses,

Cristina

kiss-mark-isolated

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *