“Having fun on Friday ” nu e chiar asa usor cand esti genul care se pregateste pana la cel mai mic detaliu. Par, unghii, rochia perfecta, toate asortate intr-un mod #efortless. Imi plac persoanele care isi dedica timp aspectului, asta dovedeste faptul ca ii respectam pe cei din jurul nostru dar ne respectam si pe noi. Trebuie sa incercam sa fim creativi sau pur si simplu sa ne inspiram din reviste sau diverse blog-uri de moda, care aduc cele mai fresh reinterpretari ale unor trenduri sau chiar propun unele noi, demne de luat in seama.

BEST BLOGS TO FOLLOW:

The Blonde Salad

Kayture

NativeFox

GarryPepperGirl

Sezonul FW17 aduce in prim plan multe nuante metalizate, tipul disco, adaptate cu cele mai sofisticate modele de rochii, fuste si jachete. Trebuie sa fii foarte curajos sa porti de zi cu zi o pereche de pantaloni aurii sau o rochie de paiete argintie, asa ca am incadrat acest trend mai mult spre zona de petrecere.

Am incercat sa gasesc cateva tinute potrivite pentru ocazii speciale, cum ar fi rochia neagra cu detalii metalice sau pe alta parte, tinute de party, foarte #glam si indraznete cu mult sclipici sau accesorii metalizate.

1/ ALL SILVER

get-outfit-ideas-and-inspiration-on-polyvoremmm

2/GLAM PASTEL

get-outfit-ideas-and-inspiration-on-polyvore

3/ SEXY BLACK

get-outfit-ideas-and-inspiration-on-polyvorennm

4/ CHIC METALICS

jnkjm

5/ COCKTAIL 

mkk

 

Love,

Cris

kiss-mark-isolated

You May Also Like

2 comments

Reply

Te iubeste Nic! <3

Reply

si euu te iubesc Nicooo <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *