Una dintre cele mai mari frici ale mele a fost acneea.  Si din fericire comportamentul meu obsesiv cu privire la ingrijirea pielii au dus la un rezultat pozitiv: un ten curat, fara probleme grave. Bineinteles ca am avut unele imperfectiuni, si acum am, insa niciodata nu am trait o drama din asta.

Spun comportament obsesiv pentru ca am urmat cateva reguli stricte pe care mi le-am impus singura.

Prima regula este demachierea in fiecare seara, fara exceptie. Indiferent ca ajung acasa la 16:00 PM sau la 4:00 AM, demachiatul este primul lucru care imi vine in minte. Folosesc apa micelara de la GARNIER si/sau NIVEA, le am in permanenta pe ambele si dupa trei ani de la folosire inca nu m-am decis care imi place mai mult.

NICIODATA nu imi ating fata in timpul zilei, desi port machiaj si asta presupune ca ar proteja tenul de impuritatile din atmosfera.

Folosesc apa termala de la AVENE  de doua ori pe zi: dimineata, ca baza pentru makeup cat si seara, inainte de aplicarea cremei hidratante pentru fata si ochi.(legat de creme) Preferatele mele sunt cele de la LR ROMANIA . Mereu am fost fan produse naturale, pe baza de plante.

Pe timpul anotimpurilor reci incerc sa ofer atentie dubla tenului si pielii in general cu tot felul de creme si produse de hidratare. Mai jos am facut my top 5 produse de ingrijire si hidratare pentru ten in perioada de iarna:

1)Apa termala AVENE

agua-termal-150-ml_5663_1_1423058558

2) Masca pentru hidratare cu Aloe – LR ROMANIA 

cosmetice-ingrijirea-pielii-ingrijire-faciala-si-dentara-masca-hidratanta-pentru-fata-aloe-vera

3) Apa micelara GARNIERgarnier-2in1-express-demachiant-de-ochi-1422302225-4

4) Gel de curatare de la Clinique

clinique-anti-blemish-solutions-gel-de-curatare-impotriva-143411360

5) Nivea Lip Butter 

sr_nv010_a-500x500

Stay true to your inner and outer beauty !

Kisses,

Ckiss-mark-isolated

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *